VI FÖRVERKLIGAR ERT EVENEMANG!

RENT4EVENT

Ett företag med kunden och upplevelsen i fokus!

På kort tid har vi vuxit så det knakat och hunnit hjälpa både stora och små kunder i och utanför Blekinge. Nyckeln till vår succé har varit vår förmåga att lyssna in kunden och alltid göra det där lilla extra. Vi gör inte heller skillnad på om ni ska ha ett evenemang för flera hundra sittande eller tio; alla kunder är lika viktiga. Vår ambition är att våra nuvarande och framtida kunder utan undantag ska vara nöjda - och vi gör allt för att det ska få vara så.


Vår expertis är vår känsla för helheten, vi vet vad som krävs för ett lyckat evenemang. Vårt kontaktnät gör att ingenting är omöjligt. Vi hjälper er hela vägen från idé till verklighet. Artister, komiker, talare, konferncierer, stylister, DJ:s, kockar, serveringsperonal, monteringspersonal... vårt kontaktnät är stort!


Sen har vi ju såklart det mesta i vårt sortiment för att hyra ut, flexibelt och prisvärt.


Kontakta oss för ett helt förutsättningslöst samtal!


images
images

Hur hyr man?

Lägg till vilka produkter ni önskar att hyra och skicka en förfrågan här via vår hemsida eller kontakta oss direkt på info@rent4event.nu eller 0455 - 69 54 54.

images

Hur länge hyr man?

Kostnaden som specificeras är för ett uthyrningstillfälle vilket motsvarar ca 3 dagar. Ni kan alltså i lugn och ro hämta dagen innan ert evenemang och lämna tillbaka dagen efter ert evenemang utan extra kostnad. Vill man hyra längre än så erbjuder vi även det, kontakta oss för offert.

images

Vad kostar det?

Man betalar per uthyrningstillfälle. Lägg till produkter i varuvagnen för att få en ungefärlig prisbild på vad det kostar. Vid större evenemang skapar vi upp ert egna skräddarsydda förmånliga paket.