VI FÖRVERKLIGAR ERT EVENEMANG!

Rent4Event Sverige AB

Ett företag med kunden och upplevelsen i fokus!

Rent4Event startade 2017 i Karlskrona och har sedan dess gjort evenemang över hela södra Sverige. Vi erbjuder ett koncept där ni som kunder kan hämta produkterna själva på vårt lager för att själva sätta upp tält och tillbehör, eller om ni vill att vi ska komma ut med allting och sätta upp det för er. Ni väljer själva hur mycket ni vill delta i förberedelserna och vi är flexbila ut i fingerspetsarna. Vi gör inte heller någon skillnad på om ni ska ha ett stort eller litet evenemang; alla kunder är lika viktiga.


Vår expertis är vår känsla för helheten, vi vet vad som krävs för ett lyckat evenemang. Vårt kontaktnät gör att ingenting är omöjligt. Vi hjälper er hela vägen från idé till verklighet. Artister, komiker, talare, konferencierer, stylister, DJ:s, kockar, serveringsperonal, monteringspersonal... vårt kontaktnät är stort!


Sen har vi ju såklart det mesta i vårt sortiment för att hyra ut - flexibelt och prisvärt.


Kontakta oss för ett helt förutsättningslöst samtal!


images
images

Hur hyr man?

Lägg till vilka produkter ni önskar att hyra och skicka en förfrågan här via vår hemsida eller kontakta oss direkt på info@rent4event.nu eller 0455 - 69 54 54.

images

Hur länge hyr man?

Kostnaden som specificeras är för ett uthyrningstillfälle vilket motsvarar ca 3 dagar. Ni kan alltså i lugn och ro hämta dagen innan ert evenemang och lämna tillbaka dagen efter ert evenemang utan extra kostnad. Vill man hyra längre än så erbjuder vi även det, kontakta oss för offert.

images

Vad kostar det?

Man betalar per uthyrningstillfälle. Lägg till produkter i varuvagnen för att få en ungefärlig prisbild på vad det kostar. Vid större evenemang skapar vi upp ert egna skräddarsydda förmånliga paket.